Чому українці повертаються з Канади?

Багато українських мігрантів, які виїхали за кордон, наприклад в Канаду, не готові адаптуватися чи взагалі мало знають про устрої іншої країни.

Наразі Канада пускає українців за програмою CUAET, яка має спрощені правила, та й вона нічого не гарантує. Переїзд до нової країни має свої нюанси.

Знайти роботу за кордоном допоможуть на сайті layboard.com

В Канаді для українців існує єдина виплата. Її видають по приїзду. Вона становить 3 тисячі доларів для дорослої людини, та півтори для дитини. Більше грошової допомоги немає. Канадські ціни доволі високі, а тому цих грошей надовго не вистачить. 

Деякі українці беруть виплату та знову повертаються до України, що створює для них більше проблем. Отримуючи візу до Канади та нехтуючи правилами, мігрант автоматично потрапляє до чорного списку. Переїхати до Канади знову буде майже нереально.

Щоб переїхати до Канади, потрібно мати фінансову подушку. Без грошей там нічого робити. На перший час мінімум має бути 10 тисяч доларів. Щоб залишитися в країні, потрібно знати хоча б базову англійську мову. Пошук житла та оформлення медичної страховки потрібно починати до переїзду, та так вдасться зекономити кошти та час.