Показували дітям гранатомет. Росіяни влаштували вибух у спорткомплексі Мелітополя

Вибух у Мелітополі спричинений російськими окупантами

17 лютого у тимчасово окупованому Мелітополі відбувся вибух під час турніру по самбо, який спричинили окупанти. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Іван Федоров.

«Сьогоднішній вибух у спорткомплексі тимчасово окупованого Мелітополя – черговий теракт від втративших розум росіян. Через десятки свідків окупанти вимушені були зізнатись: сьогодні дітям під час турніру по самбо вони демонстрували ручний протитанковий гранатомет. «Демонстрант» натиснув на курок. Як результат – декілька людей отримали травми», – заявив він.

За словами Федорова, окупанти принесли гранатомет до спорткомплексу, де було багато дітей та батьків.

Після вибуху розпочалась евакуація дітей з будівлі, на місце події прибули швидка та «правоохоронці».

Ситуація на сході та півдні України

Загалом, триває 724-та доба широкомасштабної збройної агресії Російської Федерації проти України. Оперативна обстановка на сході та півдні країни залишається складною. Протягом доби відбулося 63 бойових зіткнення. Ворог здійснив 4 ракетні та 61 авіаційний удари, а також 79 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, є поранені та загиблі серед цивільного населення. Також були пошкоджені будинки, медичні заклади та інші об’єкти інфраструктури.