Поляки на квадроциклах незаконно перетнули кордон із Україною (фото, відео)

На територію України незаконно заїхали четверо поляків на квадроциклах. Західне регіональне управління Держприкордонслужби України повідомило, що порушники стверджують, що заблукали і це сталося випадково.

Українські прикордонники виявили поляків за допомогою біспектральної камери. Вони перетнули кордон з Угорщини на трьох квадроциклах та мотоциклі. Група реагування прикордонної служби "Бодалово" Мукачівського загону негайно затримала порушників.

Затримані чоловіки виявились громадянами Польщі. Вони заявили, що належать до спільноти, яка займається екстремальним прокатом мотоциклів та квадроциклів. Поляки повідомили, що вони брали участь у акції під назвою "2222 км", яка полягала у проїзді від Кракова до Стамбула, подолуючи щодня приблизно 300 км бездоріжжям. В результаті проблем зі зв'язком, вони заблукали і потрапили на територію України.

Прикордонники склали протоколи про адмінправопорушення щодо поляків і справи будуть направлені до суду. Пізніше іноземців повернуть в Угорщину.

Інші події

Нещодавно українські прикордонники затримали трьох російських загарбників, які були взяті в полон під час ворожого нападу на позиції у Донеччині.

Також на Закарпатті прикордонники зупинили п'ятьох українців, які намагалися перетнути кордон за допомогою підроблених документів благодійної організації "Червоний Хрест".