Поліцейські потрапили під обстріл росіян у Луганській області

Російський обстріл потерпів українських поліцейських

У селі Макіївка Луганської області 11 квітня російська артилерія обстріляла поліцейських та місцевих мешканців. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор. За його словами, поліцейські отримали першу медичну допомогу, але серед мирного населення постраждалих не було.

Зазначається, що обстріл Макіївки стався під час доставки допомоги місцевому населенню, яку здійснювали поліцейські.

Окрім цього, з посиланням на голову ОВА Артема Лисогора, російські загарбники атакували Макіївку та Невське з мінометів та ствольної артилерії. На Невське направили 20 безпілотників, а також були здійснені авіаційні удари на Твердохлібове та Білогорівку. Ворог також намагався штурмувати Білогорівку.

Росія швидко відновлює свої військові втрати

За словами головнокомандувача Об'єднаних сил НАТО в Європі генерала Крістофера Каволі, Росія швидко відновила свої втрати у війні з Україною. Зокрема, російські сухопутні війська втратили понад 2000 танків і 315 000 солдатів, але ці втрати були відновлені швидше, ніж очікувалося у НАТО.

Також слід зазначити, що Росія продовжує набирати нових солдатів до своїх військ. За даними розвідки Британії, щомісяця до російської армії призивається близько 30 тисяч осіб. Це дозволяє їм покрити свої втрати та продовжувати війну проти України.

Україна продовжує вести активну боротьбу з російськими загарбниками, відбивши 29 атак на Білогорівку та інші населені пункти. Противник не розвивав наступальних дій на Куп'янському та Лиманському напрямках.