Поліцейського на Вінниччині вбили військові? 28-ма бригада прокоментувала чутки

Не причетність військових до розстрілу поліцейських у Вінницькій області

Пресслужба 28-ої окремої механізованої бригади ім. Лицарів Зимового Походу повідомила, що військовослужбовці бригади не мають нічого спільного з розстрілом поліцейських у Вінницькій області. Про це було заявлено на офіційній сторінці бригади у Facebook.

«Щодо трагічного інциденту з загибеллю поліцейського, який стався у селі Флорине Вінницької області сьогодні вночі. Дві особи, яких розшукують, не є військовослужбовцями 28 ОМБр», - йдеться в повідомленні.

Докази непричетності бійців до нападу

Сили оборони півдня України також підтвердили, що бійці 28-ої ОМБр не мають нічого спільного з нападом. Вони зазначили, що підозрювані, які здійснили напад, вже протягом року не знаходяться в складі бригади. У повідомленні зазначається: «Підозрювані у вчиненні злочину особи вже понад рік не мають стосунку до 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу. Ми робимо все можливе, щоб сприяти розслідуванню цього випадку та забезпечити справедливість».

Деталі трагічного інциденту

Усе сталося сьогодні, 20 квітня, близько 2 години ночі у Гайсинському районі Вінницької області. Поліцейські зупинили автомобіль темного кольору для перевірки. В авто знаходилися двоє чоловіків, які відкрили вогонь по правоохоронцях. Внаслідок цього загинув 20-річний поліцейський, його напарник отримав поранення.

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко відреагував на цей трагічний випадок. Він підкреслив, що злочинці повинні бути притягнені до відповідальності згідно закону. 

Розслідування цієї події триває, і правоохоронні органи перевіряють версію про можливу причетність вбивць до військових.

Читайте також:

  • Розстріл поліцейських на Вінниччині: загинув 20-річний інспектор (фото)
  • Убивство поліцейського на Вінниччині зафіксувала бодікамера (відео)