Полонені українські воїни в Авдіївці: Третя штурмова бригада зробила заяву

Виходячи з Авдіївки, бійці 3-ї окремої штурмової бригади потрапили в полон лише в окремих випадках, які ще тривають. Про це повідомив речник бригади Олександр Бородін.

За його словами, поки що неможливо зробити висновки щодо полонених через те, що вихід з Авдіївки ще не завершився повністю. Аналізуються відео, оприлюднені росіянами, на яких показані, як вони стверджують, українські військові в полоні.

Бородін наголосив, що на рівні підрозділів та військових частин немає полонених.

«У нас був контрольований відвід. Є лише окремі випадки, які ми розслідуємо. Але багато підрозділів, я не можу говорити за весь Авдіївський театр. З нашої бригади наразі лише поодинокі випадки, які ми розслідуємо, і це частково, можливо, ІПСО», – зазначив речник 3-ї окремої штурмової бригади.

Нагадаємо, що головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що українські війська покидають Авдіївку для того, щоб уникнути оточення та зберегти життя та здоров'я військовослужбовців.

За останній тиждень російські сили зосереджували свої зусилля в районі Авдіївки.

Раніше захисники Третьої окремої штурмової бригади повідомляли, що протистоять значно переважаючим силам противника. Проти них воює близько 15 тисяч окупантів.

За даними партизанів, російська авіація влаштувала авіаудар по позиціях українських військ під час боїв за місто Авдіївка.

Читайте також:

  • Військовий пояснив, чому ЗСУ вийшли з Авдіївки
  • Зеленський оцінив втрати ЗСУ в Авдіївці
  • Третя штурмова показала наслідки боїв за Авдіївку (відео)
  • Авдіївка в окупації. Путін вдарив вітальну телеграму