Полонений росіянин похвалився, що на війні став мільйонером

Росіянин, який став мільйонером на війні
Росіянин, який став мільйонером на війні

Окупант з Красноярського краю, розповідаючи про свої дії в Україні, заробився на кілька мільйонів рублів. Молодий чоловік розповів, що приїхав в Україну разом з російською армією у лютому 2022 року.

У росіянина була сім'я, включаючи дружину і доньку. Щоб мати засоби до існування, він погодився на службу і, після вторгнення, контракт автоматично продовжився.

Перед війною йому сказали, що це буде навчання, яке триватиме не більше трьох днів.

Я був і в Криму, і в Україні. Довелося стріляти, але це чисто службові обставини. Але, однозначно, війна – це не дуже добре. Багато різних вражень, але найбільше вражає здоров’я...

При в'їзді в Україну росіянин отримав поранення і провів чотири місяці в госпіталі. За це йому виплатили три мільйони рублів, які його змусили купити квартиру у його рідному місті.

Після повернення на фронт він знову отримав поранення і отримав ще три мільйони рублів, так що зміг купити автомобіль для себе і своєї дружини.

Окупант також заявив, що хоч війна не є хорошою, але вважає Крим російським.

Раніше двічі судимий за вбивство окупант розповів, як змусився йти на війну в Україну.

Попередньо розповів також 18-річний окупант із Луганської області, який став жертвою мобілізації російських окупантів.

Росіяни вербують українців для служби в Африці у військовій компанії "Вагнер". Окупанти обіцяють заробітну плату в розмірі 240 тисяч рублів за контракт на шість місяців.

Читайте також