Польська залізниця змінила умови отримання 30% знижки на квитки

Польський поїзд з пасажирами
Польський поїзд з пасажирами

Польська залізнична компанія PKP Intercity внесла зміни до своєї популярної акції "Taniej z Bliskimi", яка дозволяла пасажирам отримати 30% знижку на групові квитки.

За новими правилами, щоб скористатися 30% знижкою, пасажирів закликають придбати квитки не пізніше ніж за 7 днів до запланованої подорожі. Раніше це було можливо зробити за 3 дні до дати подорожі. Також залишається незмінним термін придбання квитків акції - не раніше, ніж за 30 днів до поїздки.

Ця зміна є частиною поступової еволюції акції "Taniej z Bliskimi". Спочатку знижкові квитки були доступні навіть за день до відправлення, потім цей термін збільшили до трьох днів, а тепер до семи.

Умови акції "Taniej z Bliskimi" залишаються тими ж: знижку можуть скористатися групи від двох до шести осіб, які подорожують тим самим поїздом, у тому самому напрямку, у вагоні одного класу та в один день. При цьому учасники групи не обов'язково мають бути членами однієї сім'ї.

PKP Intercity пояснює ці зміни тим, що вони необхідні для поліпшення пунктуальності руху поїздів. Попередня система бронювання групових квитків з акцією "Taniej z Bliskimi" викликала непередбачувані піки попиту, що негативно впливало на розклад руху.

Укрзалізниця припиняє продаж квитків на маршрути зі Львівщини до Варшави

Читайте також