Польські фермери блокують дві важливі траси на кордоні: утворилися величезні пробки

Польські фермери створили невпорядок на дорогах
Польські фермери створили невпорядок на дорогах

Пробки на польсько-німецькому кордоні через блокаду фермерів

На польсько-німецькому кордоні утворилися великі пробки через блокаду фермерів, які протестують проти нового екологічного законодавства ЄС та регулювання напливу "продукції з України та інших країн за межами ЄС" на європейський ринок. Про це повідомляє RMF24.

Фермери заблокували дві важливі траси на шляху з Польщі до Німеччини, через що водії прямують в об'їзд. Рух на цих шляхах серйозно утруднений. Так, траса A2 у районі населеного пункту Свецко у Любуському воєводстві на шляху до Берліна повністю перекрита. Протестувальники також заблокували трасу 32 у районі селища Губінек, дозволяючи лише пропускати машини прикордонників, швидкої та поліції.

«Ми вимагаємо змін до вимог, накладених на нас новим екологічним законодавством ЄС. Також ми проти регулювання напливу "продукції з України та інших країн за межами ЄС" на європейський ринок», - заявили фермери.

У зв'язку з блокадою фермерів, водіїв направляють на північ через об'їзну дорогу S3, яка також вже утворила пробки завдовжки близько 5 км. Ця ситуація призвела до значних утруднень для автомобілістів, які мандрують цими шляхами.

Протести фермерів у Польщі / Lech Muszyński / PAP

Протести фермерів у Польщі / Lech Muszyński / PAP

Протести фермерів у Польщі тривають не перший раз. Фермери вимагають змін в законодавстві та політиці, що регулює сільськогосподарський сектор. Нещодавно Єврокомісія запропонувала чергові поступки фермерам, але обстановка на польсько-німецькому кордоні свідчить про те, що проблема залишається нерозв'язаною.

Читайте також

Що цікавого подивитися у Відні
вчора, 18:41 249 переглянули
Що цікавого подивитися у Відні
Що подивитись в Ірландії за 4 дні
25.09.2024 - 17:50 401 переглянули
Що подивитись в Ірландії за 4 дні