Полтавщина: влада повідомила про влучання у Миргородському районі

Ракетна атака в Полтавській області

15 лютого російські загарбники здійснили масовану ракетну атаку на Полтавську область. За словами начальника Полтавської ОВА Філіпа Проніна, під час цієї атаки було зафіксовано влучання. Однак, він зазначив, що внаслідок атаки в складському приміщенні Миргородського району сталася пожежа на площі 100 квадратних метрів. На щастя, ніхто не постраждав.

Харківська область також постраждала

15 лютого вночі у Харківській області відбулись вибухи, після чого було оголошено повітряну тривогу через загрозу ракетних ударів ворога.

Ракета влучила в Львів

У Львові також відбулась ранкова атака, в результаті якої ракета влучила в межі міста. Кілька будинків отримали пошкодження, а деякі люди постраждали.

Ворожі ракети були збиті недалеко від Києва

Сили та засоби протиповітряної оборони зуміли збити всі ракети, які були запущені ворогом для атаки на Київ.

Війна Росії проти України триває вже 722 доби. Протягом минулої доби відбулося 83 бойових зіткнення. Ворог здійснив 4 ракетних удари та 106 авіаційних ударів, а також провів 95 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. У результаті терористичних атак були поранені та загинули мирні жителі, а також було завдано значних руйнувань і пошкоджень об'єктам критичної інфраструктури, багатоповерховим будинкам і приватним будинкам.