Помер ексдепутат та військовий Андрій Антонищак

Помер колишній народний депутат та полковник Андрій Антонищак

Сьогодні, 27 березня, помер колишній народний депутат та полковник Національної гвардії України Андрій Антонищак. Про це повідомила народна депутатка Софія Федина у соцмережах.

День розпочався важко: відійшов у вічність Андрій Антонищак, майданівець, народний депутат 8 скликання, боєць батальйону Кульчицького, полковник нацгвардії, справжній лемко... Вічная пам'ять і нехай душа упокоїться з миром...

Інша народна депутатка Ірина Геращенко також висловила свої співчуття. Вона розповіла, що час від часу спілкувалася з Антонищаком по телефону, обговорювали забезпечення підрозділів та гуманітарну допомогу. Він дуже тривожився за ситуацію на фронті.

Андрій воював, був поранений. Але тоді пронесло. Війна догнала його в тилу, підірвавши його здоров'ям

Андрій Антонищак був українським політиком і громадським діячем. Він народився 23 червня 1969 року у Новому Роздолі Львівської області.

У своїй трудовій діяльності він працював у різних посадах, зокрема в ТзОВ "Розділ", ТзОВ "Н. Р. Трейд ЛТД", ПП "Владокс" та ПП ТВ "Галм'ясоком". Також він був обраний депутатом Львівської міської ради.

Антонищак також був координатором 1-го батальйону оперативного призначення Національної гвардії України. Він був народним депутатом України VIII скликання та членом парламентської фракції партії "Блок Петра Порошенка".

Учора, 26 березня, також помер український науковець, академік Національної академії наук, фізик-теоретик і колишній народний депутат Ігор Юхновський.

Додаткова інформація:

Читайте також:

  • Росія могла захопити Київ за два дні – полковник Антонищак
  • Андрій Антонищак: Треба змінювати закон про держслужбу. От навіщо голові митниці знати французьку?
  • Справа Марківа це політичне замовлення Росії, – Антонищак