Помер Сергій Сивохо

Один з учасників КВК, відомий шоумен Сергій Сивохо, помер у віці 54 років. Його близька подруга Світлана Бердецька повідомила про його смерть у Facebook. За її словами, Сергій помер вранці 17 жовтня. Першими про це повідомили російські пропагандисти, які стверджували, що він помер в окупованому Донецьку. Проте, пресслужба артиста підтвердила смерть Сивохо виданню Obozrevatel.

За останні роки Сергій був сильно хворий. У 2021 році він раптово схуд і втратив 50 кг ваги. Він розповів журналістам про свої проблеми з вагою, які виникли через лікування дитячої хвороби - бронхіту з астматичним компонентом. Лікування включало використання різних препаратів, включаючи гормони.

У 2017 році у Сергія виявили виразку. Він став втрачати силу і йому було складно вставати. За цей час він вже важив 195 кг. Обмежена рухливість привела до накопичення рідини в легенях. Лікарі змушені були ввести його в штучну кому, а його нога вночі втратила чутливість.

Сергій також був творчим директором українських телерадіокомпаній і креативним продюсером проектів "Квартал 95" і "Велика різниця по-українськи". Він також був капітаном команди телеканалу "Інтер" у проекті "Що? Де? Коли?" і ведучим програми "Вирваний з натовпу". Він також був членом журі проекту "Ліга сміху".

Сергій також був активним у політиці. У 2014 році він приймав участь у акціях Антимайдану на боці Партії регіонів проти Революції гідності. На президентських виборах 2019 року він активно підтримував кандидата Володимира Зеленського. Також у 2019 році він балотувався від партії "Слуга народу" і займав посаду радника секретаря Ради національної безпеки і оборони з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.

Сергій був одружений. Його дружина Тетяна також працювала на телебаченні і вела програму новин. Вони познайомилися під час зйомок на ТБ. Вони мали сина на ім'я Савва.

Крім того, 68-річний народний артист України Андрій Верес також помер. Він внес вагомий внесок у відродження та підтримку української музики та пісні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR