Посадовиця Одеської обладміністрації влаштувала скандал у маршрутці

Посадовиця Одеської обладміністрації в маршрутці
Посадовиця Одеської обладміністрації в маршрутці

У маршрутці в Одесі стався скандал, причетною до якого стала чиновниця обласної військової адміністрації. За повідомленнями місцевих телеграм-каналів, це з наступниткою аграрної політики Одеської ОВА Наталю Смертенюк, яка формерно працювала у відділі аграрної політики Білгород-Дністровської РВА. Інцидент вже прокоментували в адміністрації, повідомляє "Бессарабія Inform".

Причину конфлікту, зафіксованого на відео пасажирами маршрутки, точно невідомо. Ймовірно, вона виникла через відмову водія зупинятися там, де його попросила пасажирка.

Чиновниця почала лаяти та штурхати водія, після чого він все ж зупинився.

Виконувач обов'язків директора Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА Віталій Власенко заявив, що така поведінка є не належною державному службовцю.

"Згідно з законодавством, для притягнення до відповідальності буде проведена службова перевірка, яка розпочнеться у понеділок. По її результатам буде вирішено подальше перебування на посаді", - повідомив Власенко.

Раніше очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер висловив свою реакцію на неприємну ситуацію, що сталася 3 жовтня між одеситом і фельдшером швидкої допомоги.

Читайте також

На війні загинув український гандболіст
сьогодні, 19:22 96 переглянули
Фото загиблого українського гандболіста на фоні прапора