Потеплішає, але дощитиме: якою буде погода 26 березня

Прогноз погоди на 26 березня

У вівторок, 26 березня, погода в Україні буде хмарна з проясненнями, повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики прогнозують теплу погоду.

Очікується дощова погода

Синоптики в Укргідрометцентрі повідомляють, що в деяких областях України очікується дощова погода. У південній частині країни, а також в більшості центральних та північних областях будуть помірні дощі, в Одеській, Миколаївській та Кіровоградській областях вночі подекуди значні дощі, а вдень у східних областях місцями невеликі дощі. На інших територіях дощів не передбачається. Вночі та вранці в західних областях буде туман. Вітер переважно північно-західний (у східних областях південно-східний), швидкість вітру 7-12 м/с. Температура вночі становитиме 0-5° тепла, в західних областях місцями 1-3° морозу, в Карпатах 4-6° морозу, вдень 8-13° тепла.

Прогноз погоди для Київщини та Києва

На Київщині вночі очікується помірний дощ, а вдень - невеликий дощ. Вітер буде північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с. Температура вночі становитиме 0-5° тепла, вдень 8-13°. У Києві вночі буде 2-4° тепла, а вдень 9-11°.

Завершення опалювального сезону

У Краматорську (Донецька область) опалювальний сезон закінчується достроково через підвищення температури повітря. Завершення опалювального сезону заплановано на ніч з 28 на 29 березня.

Голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов заявив, що опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря.