Повінь наробила біди на Закарпатті (фото)

Затоплені вулиці на Закарпатті (фото)
Затоплені вулиці на Закарпатті (фото)

Село Буковець потерпає від повені

8 липня в селі Буковець Мукачівського району сталася повінь через сильні дощі з градом. Дороги були розмиті, місцевий міст був пошкоджений, а будинки та двори жителів були затоплені. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Закарпатській області.

«Через сильні дощі з градом в селі Буковець Мукачівського району почалася повінь. Внаслідок негоди розмило дороги, одну з секцій мосту та затопило будинки й двори місцевих жителів. Співробітники воловецького відділення поліції та рятувальники зараз працюють на місці та надають допомогу громадянам. Також тривають пошуки 68-річної місцевої жительки: жінку віднесло течією річки, наразі її місцезнаходження невідоме. Поліція та ДСНС проводить пошукові заходи»

Наразі поліція та рятувальники працюють на місці події, надаючи допомогу постраждалим. Громадян, які потребують допомоги, просять звертатися на номери гарячих ліній «102» та «101».

Також, очільник «Укренерго» спростував інформацію про експорт електроенергії з України. Він зазначив, що Україна не продає електроенергію за кордон, а лише допомагає сусіднім державам транспортувати їх електрику.

Кабінет міністрів досліджує можливість не вимикати електропостачання прифронтовим територіям України.

Читайте також