Повітряні сили пояснили, чому сьогодні вдалося збити менше половини ракет

Місцеві захисники України заявили, що під час масованої атаки на країну 8 січня було збито 18 ракет із 51. Атака ворога була здійснена великою кількістю балістичних ракет, які можуть бути збите системами протиповітряної оборони, такими як "Patriot".

Велика кількість була балістичних ракет, такі цілі можна збивати лише засобами, які можуть це робити, такі як Patriot. Тому такий результат сьогодні, тому що багато кажуть, що не надто високий відсоток збиття. Відсоток залишається, як і був

Спікер повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат пояснив, що хотілося би збити більше ракет Х-101, але 18 із 24 – це все ще непоганий результат, враховуючи загальну кількість атак.

Бачите, меншають атаки. Те, що було 29 грудня – 158 засобів повітряного нападу, потім було 134, зараз маємо 59

Вночі і вранці 8 січня РФ атакувала Україну вісімма безпілотниками та понад 50 ракетами різних типів. Протиповітряні сили знищили 26 ворожих цілей.

У результаті ракетної атаки російських окупантів в Хмельницькому загинула двоє людей. Також були вдалі ракетні удари по Запоріжжю, де двоє людей постраждали. Атаки також були спрямовані на Дніпропетровську область та Кривий Ріг, в результаті чого були поранені десятки людей.

Загарбники також вдарили по промисловим об'єктам у Харкові, в результаті чого одна жінка отримала поранення. Також розпочався обстріл міста Зміїв у Чугуївському районі, де загинула одна жінка та було врятовано трьох чоловіків із-під завалів.