Працівник «Укрзалізниці» готував ракетний удар по стратегічних об'єктах Чернігівщини

Працівник готував ракетний удар Чернігівщини
Працівник готував ракетний удар Чернігівщини

Затримано російського агента, готуючого ракетний удар по "Укрзалізниці"

Правоохоронці повідомили про затримання російського агента, який готувався здійснити ракетний удар по стратегічних об'єктах "Укрзалізниці" на Чернігівщині. За даними Служби безпеки України, співробітники СБУ вчасно викрили зрадника та попередили передачу агентурного "звіту" російській розвідці.

Затриманий є працівником місцевого підрозділу "Укрзалізниці" і є ідеологічним прихильником Росії. Протягом останнього року він долучився до російських Telegram-каналів, що привернуло увагу окупантів. Під час обшуку в оселі були вилучені мобільний телефон і планшет, які працівник використовував для зв'язку з агресором через месенджер.

Зараз зловмиснику повідомлено про підозру за державну зраду, вчинену в умовах воєнного стану. Він перебуває під вартою йому загрожує довічне ув'язнення.

Працівниця дитсадка допомагала рашистам планувати ракетні удари по Харкову

Раніше було повідомлено про те, що працівниця дитячого садка у Харкові допомагала рашистам коригувати ракетні удари по місту. Вона залучалась російськими ворогами у вільний від роботи час для планування ударів по пунктах базування Сил оборони в обласному центрі.

Спецоперація у Полтавській області

Важливою розпрацовкою Служби безпеки була спецоперація у Полтавській області, яка запобігла російській диверсії на стратегічно важливому об'єкті "Укрзалізниці". В результаті операції були затримані два агента ФСБ.

Читайте також