Правоохоронці затримали крота у Хмельницькій міськраді: мер міста прокоментував

Правоохоронці затримали крота у Хмельницькій міськраді: мер міста прокоментував

Мер Хмельницького Олександр Симчишин прокоментував затримання Руслана Бітюкова, начальника відділу програмного забезпечення Управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міськради, якого підозрюють у роботі на користь ворога. Симчишин зазначив, що Служба безпеки вже давно спостерігала за ним як за російським агентом.

Мер також зазначив, що багато інформації, яку Бітюков передав, стосувалася військової сфери, зокрема, він намагався отримати інформацію про дрони. Симчишин підкреслив, що міська рада є об'єктом, за яким стежать, особливо, з урахуванням їхніх зусиль у сфері оборони.

Мер повідомив, що тепер всі особи з доступом до баз даних у міськраді будуть пройти поліграф СБУ. Відмовитись від проходження поліграфу значитиме припуститись підозри.

Руслан Бітюков був затриманий, коли намагався передати розвіддані агресору прямо з свого робочого кабінету. Він отримав вказівки від окупантів про збирання інформації про українських військовослужбовців на території регіону.

Згідно з даними "Главкома", Руслан Бітюков є начальником відділу програмного забезпечення Управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міськради.

Читайте також: