Прем’єр Великої Британії пообіцяв еру тісніших відносин з ЄС

Джонсон обіцяв покращити відносини з ЄС
Джонсон обіцяв покращити відносини з ЄС

Сторінка Кіра Стармера: "Ми маємо змінити спосіб взаємодії з Європою"

Прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер обіцяв створити нову еру тісніших відносин з Європою, щоб майбутні покоління могли гордитися досягненнями континенту. Він зазначив, що Європа зазнає проблем безпеки та міграції і Британія повинна бути лідером у протистоянні цим викликам.

"Варварська війна Росії проходить по всьому континенту. Контрабандисти відправляють невинних людей у небезпечні подорожі, що часто закінчуються трагедією", - заявив Стармер на засіданні Європейського політичного співтовариства.

Він також зазначив, що не можна залишатися бездіяльними і мусимо робити більше, не лише для українців на передовій або переселенців, але й для майбутніх поколінь, щоб вони могли гордитися досягненнями нашого континенту.

"Я сказав, що ми змінюємо спосіб взаємодії Великої Британії з європейськими партнерами, спільно працюючи над вирішенням цих викликів. Ця робота розпочалася на зустрічі Європейського політичного співтовариства", - додав Стармер, наголошуючи, що підтримка Україні з боку Великої Британії є незаперечною і що він використовуватиме цю платформу для підкреслення необхідності продовження міжнародної військової та фінансової підтримки Києва.

Джерело: Голос Америки

Читайте також