Президент столичного університету визнав: виші стали прихистком для ухилянтів

Президент столичного університету і ухилянт-студент
Президент столичного університету і ухилянт-студент

Функція більшості університетів в Україні – ухилянтство

Колишній міністр економіки розвитку і торгівлі, Тимофій Милованов, заявив, що більшість університетів в Україні не виконує своїх функцій, а займається ухилянством. Він це повідомив на конференції з інновацій, організованій Juscutum.

Ця заява викликала багато хвилювань, особливо за участі Милованова, який є почесним президентом Київської школи економіки.

«Вибачте, говоріть лише в межах власних компетенцій. Ви міністр освіти України? Чи, може, хоча б автор якихось праць про всю систему освіти України?»

«Якщо Вам , пане Тимофій Милованов, так болить ухилянство, то чого Ви досі не на фронті»

«Ви, мабуть, теж пішли в науку, щоб від армії та призову під час війни ухилитись, а щоб вже на всі 100, то і паспортом США підстрахувались».

Раніше Милованов також признався, що не зміг захистити дисертацію в Україні. Він розмірковував над тим, чи не зайняти йому посаду ректора в КПІ і запропонувати шлях їх розвитку. Він також нагадав, що вісім років тому став президентом Київської школи економіки, коли університет збанкрутував та втратив усіх студентів. Проте, він відмовився від ідеї брати участь у виборах.

Нагадаємо, Міністерство освіти і науки підготувало рекомендації для вищих навчальних закладів, включаючи початок навчального року в серпні та навчання у суботу. Згідно з МОН, подібні рекомендації скоро отримають і школи загальної середньої освіти.

Читайте також

Наглядова рада імені Галущенка
04.07.2024 - 11:26 376 переглянули
Перегляд Наглядової ради Ім. Галущенка