Прикордонники врятували чоловіка, котрий, пробираючись до Молдови, зламав ногу

На гарячу лінію прикордонників звернулася жінка, яка повідомила про те, що її колишній чоловік намагався незаконно потрапити в Молдову. Він отримав травму і потребує допомоги. Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

59-річний львів'янин розповів колишній дружині про те, що під час спроби незаконного перетину кордону він зламав ногу. Він не може рухатися і перебуває на вулиці вже 4 години, мокне і змерзає.

Прикордонники знайшли зазначеного чоловіка неподалік села Новокрасне Роздільнянського району Одеської області. Вони надали йому допомогу, доставили до підрозділу та викликали швидку допомогу.

Чоловік розповів, що отримував інструкції та поради з незаконного потрапляння до Молдови через один з телеграм-каналів. Він заплатив 4 000 доларів США за ці онлайн-консультації.

Прикордонники притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності, наклали штраф і склали протокол за незаконне перетинання державного кордону. Справу передали до суду.

Нагадаємо, на Вінниччині прикордонники затримали 19-річного ухилянта, який намагався втекти до Молдови на надувному матраці. Також на Закарпатті було затримано 37-річного киянина, який планував переплисти річку на надувному матраці, щоб потрапити до Угорщини.

Читайте також:

  • На Одещині двоє ухилянтів, тікаючи від прикордонників, застрягли у рові
  • Прикордонники розповіли, якими способами ухилянти найчастіше тікають за кордон