Прикордонники взяли в полон трьох окупантів та дізналися, скільки вони заробляють

Українські прикордонники затримали трьох ворожих військовослужбовців

Троє російських загарбників потрапили в полон українських захисників Волинського загону під час ворожого штурму в районі Новомихайлівки на Донеччині. Про це повідомили в Державній прикордонній службі.

«Виявилися вони військовослужбовцями 10-го танкового полку: стрілець та двоє рядових підрозділу військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту, які мали прикрити димовою завісою штурмову бронегрупу», — додали прикордонники.

Всі полонені виявилися контрактниками, яким за бойові дії в Україні обіцяли платити по 200 тисяч рублів. Один з полонених окупантів пояснив, чому вирішив підписати контракт та вирушити воювати проти українців. Крім цього, полонений окупант з Криму розповів про свої мотиви вступити в ряди ворожих військ.

Офіцер ЗСУ розповів, кого Росія намагається перетягнути на свій бік у полоні. Також стало відомо, що Кремль використовує родичів українських військовополонених для збурення суспільного невдоволення в Україні. Росія також використовує тему обміну полоненими для підриву соціальної та політичної ситуації в Україні.