Принц Ґаррі та Меган Маркл поділилися новим фото Лілібет

У мережі з'явилося нове фото доньки принца Ґаррі та Меган Маркл – Лілібет. Фото було зроблено британським фотографом Місаном Харріманом під час свята, яке сім’я влаштувала у Лондоні з нагоди першого дня народження дівчинки.

Вечірка, на якій були присутні лише найближчі люди, пройшла у дворі котеджу Фроґмор, де зупинилися принц Ґаррі та Меган Маркл.

У коментарях до фото, опублікованого в соціальних мережах фотографа Місана Харрімана, користувачі відзначили, що Лілібет дуже схожа на свого батька, принца Ґаррі.

Принц Гаррі та Меган Маркл прибули до Великобританії на святкування платинового ювілею царювання королеви Єлизавети II. Під час перебування в Лондоні вони вперше представили королеві свою Лілібет, яка отримала ім'я на честь дитячого прізвиська Єлизавети II.

У Лондоні пара вийшла у світ з іншими членами родини вперше за два роки, проте на балконі Букінгемського палацу поруч із королевою так і не з'явилася. Не чекаючи закінчення святкування платинового ювілею королеви Єлизавети II, пара залишила Велику Британію.