Принцеса Уельська, яка бореться з раком, під овації глядачів з'явилася на публіці

Принцеса Уельська бореться з раком
Принцеса Уельська бореться з раком

У Wimbledon у Великобританії принцеса Уельська Кетрін з'явилася на церемонії нагородження переможців фіналу чоловічого розряду. З нею були її донька Шарлотта і молодша сестра Піппа Міддлтон. Кетрін прийшла у бузковій сукні від Safiyaa та отримала бурхливі оплески і овації від глядачів.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Wimbledon (@wimbledon)

Офіційна сторінка Wimbledon в Instagram опублікувала відео, на якому принцеса Уельська нагороджує переможця турніру, іспанського тенісиста Карлоса Алькараса.

Це вже друга публічна поява Кетрін після того, як вона оголосила про свою боротьбу з раком. Перше виходу в світ відбулося 15 червня на святкуванні дня народження короля Чарльза III. Ця друга поява принцеси Уельської на публіці відбулася після її заяви про боротьбу з раком. Вона вийшла в світ вперше 15 червня на параді Trooping the Colour.

Нагадаємо, що лікарі короля Чарльза III виявили у нього онкологічне захворювання на ранній стадії. Принц Уельський Вільям виконуватиме деякі публічні обов'язки короля, оскільки Чарльз зараз концентрується на своєму лікуванні.

Читайте також