Притула посперечався з військовим і втрапив у скандал

Волонтер Сергій Притула втрапив у скандал через образливий коментар до військового

Український волонтер та громадський діяч Сергій Притула отримав обурення через свій непристойний коментар до коментаря військового. Військовий Валерій Жемчужніков прокоментував допис Притули про передавання транспорту ЗСУ, купленого на пожертви.

А де розробки, де інженери. Розмінування за допомогою FPV-дронів. І багато інших розробок, які допоможуть перемогти. Вам не набридло витрачати гроші на залізо, яке буде їсти топливо? - написав військовий 3-ї ОШБр.

Відповідь Притули була надто емоційною та грубою. Він написав: "У мене у мами є вівчар німецький, Князь. Велика така собака. Так у нього спробуйте від***ктати. Інших пропозицій поки нема".

Проте згодом Притула видалив свій коментар і перепросив у військового, заявивши, що сприйняв його за бота. За словами волонтера, військовий прийняв його вибачення та наголосив, що помилки треба визнавати.

Косяки треба визнавати, якими б огидними вони не були. Відбувся класичний "френдлі фаєр". Перепросив у Валерія з 3 ОШБр, коменти якого сприйняв за коменти бота. Вибачення прийняті. Дякую воїну за службу, розуміння і почуття гумору. Поговорили, порозумілись, працюємо далі. Зрештою, не чужі люди, фонд багацько допомагає бригаді. Знаю, що у когось "осад залишиться", але якщо ми з бійцем порозумілись, то і ви заспокойтеся! - написав Притула.

Нагадаємо, колишня заступниця міністра оборони України Ганна Маляр під час обговорення проблеми щодо демобілізації військових ЗСУ довела депутатку Інну Совсун до сліз просто під час ефіру. Також на Хмельниччині розгорівся скандал із "побиттям" активістки в ТЦК.