ПриватБанк зриває українцям купівлю ОВДП: у чому справа

Купівля ОВДП заборонена ПриватБанком: пояснюють причини
Купівля ОВДП заборонена ПриватБанком: пояснюють причини

Клієнт ПриватБанку, який намагався придбати облігації внутрішньої державної позики (ОВДП), зіткнувся із проблемами й затримками, що призвели до скасування операції.

Він поділився своїм досвідом на порталі Мінфін.

За його словами, банківська програма працювала некоректно: SMS-повідомлення не надійшло, замість цього з'явилося повідомлення в чаті програми. Звернення до чату також затягнулося - фахівець з'явився через 15 хвилин.

Крім того, подальша комунікація була неефективною: співробітник банку ще 15 хвилин перевіряв можливість відеозв'язку, але відеоконференція так і не відбулася.

Банк виносить мозок, не дає нормально купити ОВДП. Пише що прийде SMS, нічого не приходить, а приходить у чат. У чаті фахівець підключається 15 хвилин. Потім 15 хвилин пише відповідь у чат, чи зручно включити відео. Потім 15 хвилин ніхто не підключається до відео

Розчарований клієнт вирішив скасувати операцію та закрити програму.

ПриватБанк вибачився за незручності та повідомив, що їх фахівці перевіряють інформацію і аналізують ситуацію. Вони обіцяли зв'язатися з клієнтом після завершення розслідування.

"Наші фахівці вже перевіряють інформацію і аналізують ситуацію, після розгляду вони з вами зв'яжуться. Вибачте за незручності", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, ПриватБанк розповів, як отримати додатковий кешбек.

Читайте також