Професійна адаптація, перекваліфікація та нова освіта: як «Метінвест» інвестує у розвиток ветеранів

Професійна адаптація ветеранів до ринку праці
Професійна адаптація ветеранів до ринку праці

Компанія "Метінвест" пропонує підтримку ветеранам війни

Українська компанія "Метінвест" розробила комплексні програми для підтримки ветеранів війни, які включають психологічну та фізичну реабілітацію, а також професійний розвиток. У компанії також надають можливість безплатного перенавчання ветеранам, а також пільгові умови вступу до першого недержавного університету "Метінвест Політехніка". Крім того, діє програма професійної адаптації колишніх військових і програма наставництва для поновлення професійних знань і навичок.

Компанія готова працевлаштувати тисячі ветеранів з ринку праці. У "Метінвесті" відкрито 4 тисячі вакансій за інженерно-технічними спеціальностями. Також увага приділяється реабілітації ветеранів, зокрема психологічні травми та потребують комплексного підходу психологів та терапевтів. Компанія також взяла участь у спільній програмі з протезування та провела реконструктивні операції для поранених на війні. Для психологічної реабілітації "Метінвест" співпрацює з центром психологічної допомоги.

Компанія "Метінвест" відзначена як один з найкращих роботодавців України та отримала нагороду за найкращу програму з адаптації ветеранів. Компанія працює з ветеранами та їхніми родинами.

Читайте також