Пройшов окупацію і вступив до лав ЗСУ. Згадаймо працівника театру Антона Білозубова з Херсона

Українці вшановують пам'ять Антона Білозубова

Кожен день о 9 ранку українці згадують усіх загиблих в російсько-українській війні. Сьогодні ми згадаємо Антона Білозубова.

Антон Білозубов, позивний "Зуб", загинув 13 червня 2023 року під час бою біля селища Велика Новосілка. Він виповнивось б 35 років 11 серпня того ж року.

Антон народився і жив у Херсоні. Його батько був працівником театру, а мама працювала в пологовому відділенні. У нього був старший брат Артем.

Його батько розповів, що Антон завжди допомагав тим, хто його про це просив. Мама зазначила, що він був добре схвалюваним і завжди був радий бачити близьких.

Брати добре ладнали між собою і завжди допомагали один одному. Брат Артем також служив в ЗСУ. Його дружина сказала, що Артем завжди готовий допомогти.

Антон навчався в ПТУ, працював у різних сферах, включаючи в будівництві та театрі. Він дуже любив свою роботу у театрі, де зустрів свою дружину Ольгу.

У лютому 2023 року Антон пішов на фронт. Він став військовослужбовцем в морській піхоті ЗСУ. Він був командиром бойової машини піхоти у розвідувальному взводі. Он та його дружина одружилися в Миколаєві.

Антон загинув 13 червня 2023 року. Його тіло було знайдено на полі бою, поряд з іншими військовими. Він був сильним і відповідальним, завжди допомагав людям і не відчував поганого самопочуття навіть тоді, коли його було погано.

Сім'я та близькі завжди будуть пам'ятати Антона та його сміливість. Україна вшановує його пам'ять, а всі українці згадують усіх загиблих. "Главком" приєднується до хвилини мовчання, щоб вшанувати пам'ять Антона і всіх загиблих героїв.