Пропагандисти РФ «фотошоплять» хрести, щоб показати великі втрати ЗСУ

Російські пропагандисти фотошоплять хрести, щоб показати великі втрати ЗСУ
Російські пропагандисти фотошоплять хрести, щоб показати великі втрати ЗСУ

Пропагандисти зображають на фотографіях надписи на могильних хрестах, щоб поширити чутки про втрати в українському війську. Проте ці фото є підробкою. На них зображена табличка з граматично неправильною фразою і саморобним хрестом без квітів.

Насправді, коли не вдається відразу ідентифікувати загиблого бійця, його тіло зберігається в морзі для подальшої ідентифікації і пошуку родичів. Тіла полеглих воїнів гідно поховують, а група "Чорний тюльпан" повертає додому тіла солдат, які не можна відразу забрати з поля бою.

Не сприймайте на віру всі "фотодокази" про недбалі захоронення українських воїнів. Будьте обачними і не дайте ворогу впливати на внутрішню ситуацію в Україні.

Журналісти також спростували інформацію про можливе призначення начальника Головного управління розвідки наступним президентом країни з підтримкою ЦРУ. Також стало відомо, що поширюються дезінформацію про наказ військових прорватися на курську АЕС та закласти там вибухівку.

Центр протидії дезінформації також спростовує чутки про "зникнення" 152-ї окремої єгерської бригади та її командира під час боїв на Покровському напрямку.

Читайте також