Протести у Франції та ворожий удар по Одесі: головне за ніч

Протести та ворожий удар вночі
Протести та ворожий удар вночі

Російські загарбники нанесли ракетний удар по Одесі, що призвело до загибелі однієї пари та поранення іншої жінки. Тим часом, в усій Франції відбулися протести підтримки жінки, яку 10 років згвалтували. Америка оголосила про новий пакет військової допомоги для України. Наш сайт підготував добірку головних новин проти 14 вересня, щоб ви були в курсі подій.

Ракетний удар по Одесі

У результаті ракетного удару Росії по Одеському району загинула подружня пара. Жінка отримала травми голови та кульшового суглобу. Багато будинків та споруд отримали пошкодження.

Протести у Франції

У всій Франції відбулися протести на підтримку жінки, яку понад 10 років згвалтували неминучіч людини. Судять 71-річного чоловіка та ще 50 осіб, які брали участь у зґвалтуванні. Мають трьох дітей та семеро онуків.

Новий пакет військової допомоги від США

США планують оголосити про великий пакет допомоги для України до кінця цього місяця. Головна мета - стабілізувати фронт та забезпечити опір російським нападам. За словами радника по національній безпеці, це допоможе запобігти подальшому просуванню Росії на сході.

Вихід Citibank із РФ

Один з найбільших західних банків, Citibank, оголосив про закінчення своєї роботи в Росії. Офіс в Москві припинить функціонувати з 15 листопада. Кредитна організація рекомендує своїм клієнтам знайти інші варіанти розміщення коштів та завершити всі операції.

Заява ексміністрів Британії щодо ударів по РФ

П'ять колишніх міністрів оборони та експрем'єр-міністр Великої Британії закликали прем'єр-міністра дозволити Україні використовувати ракети великої дальності для ударів по Росії. Навіть якщо США не нададуть підтримку. Вони попередили, що будь-яке затримання в реакції "підбадьорить" Путіна.

Читайте також