Путін пригрозив ударом по союзниках України: розвідка відреагувала

Путін пригрозив ударом по союзниках України: розвідка відреагувала

Представник Головного управління розвідки Андрій Юсов заявив, що погрози Володимира Путіна вдарити по країнах-постачальницях зброї до України свідчать про його воєнні злочини. За словами Юсова, публічні заяви Путіна є підтвердженням того, що Росія вже застосовувала зброю у своїх терористичних актах. Ці заяви можуть бути використані як додаткові докази на міжнародному трибуналі.

За словами Юсова, основне питання полягає в тому, яким країнам Путін передаватиме російську зброю. Він зауважив, що часто ці країни є невизнаними структурами або терористичними організаціями. Юсов наголосив, що такі зізнання Путіна є щирими і будуть використані на трибуналі.

Раніше Володимир Путін заявив, що Росія може поставити свою зброю в країни, що постачають зброю Україні, і наносити удари по ним. Україна, зі свого боку, уже використала американську та інші іноземні зброю для ударів по Росії.

Крім того, інші країни, такі як США, Велика Британія і Німеччина, також надали Україні дозвіл на використання своєї зброї для ударів по Росії.

Читайте також: