Ракети летіли за складним маршрутом: Сили оборони повідомили деталі нічної атаки на Південь

Уночі на півдні України ворог здійснив напад, використовуючи балістику і керовані авіаційні ракети типу Х-59. Про це повідомлено Силами оборони Півдня України.

Ворог намагався обійти системи протиповітряної оборони, рухаючись складним маршрутом з керованими ракетами. Проте, силам протиповітряної оборони вдалося знищити одну ракету на Миколаївщині.

Друга ракета, яка була балістичною, влучила відкриту територію області, але не спричинила критичних руйнувань та постраждалих.

Внаслідок падіння уламків збитої ракети пошкоджено декілька житлових будинків. Попередньо, про постраждалих не повідомлено.

Пам'ятаємо, що о 8 годині ранку 11 листопада в Києві та області сталися вибухи. Після цього була оголошена повітряна тривога.

Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що сили протиповітряної оборони працювали у районі лівого берега Києва. Наразі в місті немає викликів до рятувальників.

Повітряні сили ЗСУ повідомили, що вибухи, які сталися вранці 11 листопада в Києві та області, були наслідком роботи протиповітряної оборони. Російські окупанти випустили балістику в бік столиці.

За даними Київської ОВА, в області не було зафіксовано жодних влучань у критичні або житлові об'єкти інфраструктури. Однак, в одному з районів області дві ракети влучили в поле між двома населеними пунктами.