Ракетна атака на Запоріжжя: перекрито рух Дніпровською ГЕС (фото)

Ракетна атака на Запоріжжя
Ракетна атака на Запоріжжя

Російські окупанти атакували Запоріжжя

Уночі російські окупанти напали на місто Запоріжжя, результатом чого стали пошкодження десятків будинків та автомобілів. Також було тимчасово припинено рух греблею Дніпровської ГЕС. Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

«Із третьої ночі ворог прицілився ракетами в енергетичну інфраструктуру. На щастя, люди не постраждали», - заявив Федоров.

За його словами, в результаті атаки було пошкоджено більше 20 житлових будинків і соціальних закладів, а також автомобілі.

Крім того, тимчасово було припинено рух греблею ДніпроГЕС. Об'їзд здійснюється через Арковий міст о. Хортиця (вул. Сергія Тюленіна - вул. Січі - вул. Таганська), а також через Нові мости та Хортицький район.

«Дякую всім службам, які швидко відновлюють пошкоджене. Плануємо відновити рух протягом кількох годин», - додав Федоров.

Інші напади по Україні

Уночі на 1 червня в Україні тривала повітряна тривога, пов'язана з ракетними атаками і дронами. Унаслідок атаки у Вінниці було чутно вибух, а в Запоріжжі лунали вибухи. Також внаслідок нападу на Вінниччину виникла пожежа на об'єкті критичної інфраструктури, а Дніпропетровщину атакували ракетами і дронами. Крім того, шість ракет влучили в об'єкти критичної інфраструктури у Львівській області.

Загалом, протягом ночі на 1 червня Росія атакувала енергооб'єкти у Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській і Івано-Франківській областях.

Читайте також:

  • Масований нічний удар по Україні: Зеленський показав відео наслідків
  • Масований обстріл України: під удар потрапили дві теплоелектростанції

Читайте також