Ракетний удар по Кривому Рогу: кількість жертв зросла

Російські окупанти знову вдарили по Кривому Рогу, в результаті чого вже загинули троє людей. Про це заявив Сергій Лисак, очільник Дніпропетровської ОВА.

«Троє загиблих у Кривому Розі. На жаль... Постійно збільшується й число постраждалих. Як і кількість дітей серед них. Їх вже сім», – повідомив Лисак.

Блок галереї

За словами Лисака, загальна кількість постраждалих становить 36 осіб. Ця інформація актуальна станом на 20:20.

Також Ігор Клименко, глава МВС, повідомив про 38 поранених і про те, що вдалося врятувати чотирьох людей з-під завалів.

«ДСНС, поліцейські, небайдужі мешканці рятують заблокованих людей із квартир та продовжують пошуки тих, хто може бути під завалами», – додав Клименко.

Слід зазначити, що завдання ракетного удару по Кривому Рогу виконано російськими окупантами. У результаті почалася пожежа в одному з багатоповерхових будинків. О 18:35 Повітряні сили Збройних сил України повідомили про летіння керованої авіаційної ракети в напрямку Кривого Рогу, ймовірно, Х-59.

Президент України Володимир Зеленський також відреагував на ракетний удар, заявивши, що триває рятувальна операція.

«Зараз триває рятувальна операція в Кривому Розі. Наслідки російської ракетної атаки. Руйнування в дев’ятиповерховому житловому будинку. Багато поранених, серед них важкі. Є й дитина. Станом на цей час двоє загиблих. Мої співчуття рідним та близьким. Під завалами шукають людей», – написав він.

Варто зазначити, що триває 748-ма доба повноформатної війни Росії проти України. Протягом останньої доби було зафіксовано 78 бойових зіткнень. Ворог завдав дев'ять ракетних та 73 авіаційних удари, а також здійснив 72 обстріли реактивними системами залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.