Ракетний удар по Кривому Рогу: МВС назвало кількість загиблих та поранених (оновлено)

Ракетний удар по Кривому Рогу: МВС назвало кількість загиблих та поранених (оновлено)

Окупанти направили ракетний удар по житловому сектору Кривого Рогу Дніпропетровської області. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

Наразі відомо про 11 поранених та шістьох загиблих внаслідок ракетного удару. Президент наголосив на необхідності використання сучасних систем протиповітряної оборони для максимального захисту жителів та міст. Унаслідок атаки загинуло 9 людей, а 29 отримали поранення, включаючи 5 дітей.

Пошукова операція була завершена о 22:20. Рятувальники, поліція, комунальні служби та волонтери доклали всіх зусиль, щоб врятувати якомога більше людей. Внаслідок ракетного удару пошкоджено 41 будинок, гімназію та дві школи.

Також варто зазначити, що РФ атакувала Київщину ракетами та безпілотниками, що призвело до пожежі на промисловому об'єкті. Окрім цього, у ніч на 12 червня РФ знову атакувала Дніпропетровщину, внаслідок чого постраждало троє людей, зокрема дитина.

Крім того, в Донецьку пролунали вибухи на межі двох районів міста, в результаті чого один з населених пунктів залишився без світла через атаку безпілотників.

Читайте також: