Ракетний удар по навчальному закладу в Сумах: серед травмованих є діти (фото, відео)

Розбитий навчальний заклад після ракетного удару
Розбитий навчальний заклад після ракетного удару

За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), рятувальники займаються ліквідацією наслідків ракетного удару, який був здійснений російським ворогом в Сумах. За останніми даними, в результаті атаки травмувалися 18 осіб, з них шестеро - діти.

Напередодні, ввечері 1 вересня, ворожа ракета влучила в навчальний заклад, в якому знаходиться центр соціально-психологічної реабілітації дітей та дитячий будинок. Будівля була частково зруйнована, внаслідок чого виникло загоряння. Також пошкоджені житлові будинки.

Надзвичайні служби швидко впоралися з тушенням пожежі. За попередніми даними, серед постраждалих є шестеро дітей.

Виконуються роботи з ліквідації наслідків.

Як повідомлялося раніше, у Сумах також сталося пошкодження в результаті ракетного удару пізно ввечері 1 вересня.

Нагадаємо, що вночі на 2 вересня російські окупанти атакували регіони Київщини, Сумщини та Харківщини, використовуючи балістичні, крилаті та зенітні ракети, а також ударні безпілотні літальні апарати типу Shahed з південного напрямку.

Також рятувальники в Києві займаються ліквідацією наслідків ранкової атаки у районах Святошинському, Голосіївському та Шевченківському.

Крім того, Київщина теж постраждала в результаті ранкової атаки. Хоча об'єктам інфраструктури і людям не сталося, але шматки пошкодили три будинки та два автомобілі.

Читайте також