Ракетний удар по Одеському району: є загиблі та поранені

Вечірній атаки балістичними ракетами російських окупантів по Одеському району призвели до загибелі чотирьох людей, включаючи 10-річну дівчинку. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

За словами Кіпера, ще семеро людей отримали поранення, один з них у важкому стані, з ампутованими нижніми кінцівками. Йому надається допомога медиків.

Олег Кіпер повідомив: "Cьогодні у період з 18:00 до 18:30 Одеській області було завдано нового удару. Попередньо, були використані ракетні комплекси "Іскандер-М."

Крім того, транспортна інфраструктура в Одеському районі була пошкоджена, а також вантажівки, які були поблизу.

Наразі на місці обстрілів працюють всі необхідні служби.

Варто зазначити, що російські окупанти цілий день тероризують Одесу, обстрілюючи її ракетами. Вранці окупанти атакували критичні об'єкти і транспортно-логістичну інфраструктуру.

Також в Одесі внаслідок атаки було пошкоджено енергетичний об'єкт, приватний будинок і кілька автомобілів.

Нагадуємо, що вночі 10 квітня російські загарбники влаштували ракетну атаку різних типів та ударними БпЛА типу Shahed. Ворог використовував 17-ма ударними БпЛА типу Shahed-131/136 з мису Чауда, дві крилаті ракети "Іскандер-К" і одну балістичну ракету "Іскандер-М" з окупованого Криму. Удар відбили зенітні ракетні підрозділи Повітряних сил та мобільні вогневі групи Збройних сил України.

Триває 777-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом доби зафіксовано 47 бойових зіткнень. Всього ворог завдав шість ракетних і 65 авіаційних ударів, а також виконав 61 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.