Ракетний удар по Одеському району: кількість жертв зросла (оновлено)

Окупанти атакували Одеський район балістичними ракетами

Ввечері окупанти обстріляли Одеський район балістичними ракетами, внаслідок чого загинули четверо людей, в тому числі 10-річна дівчинка. Про це повідомив голова Одеської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Кіпер.

За повідомленням Одеської обласної прокуратури, кількість поранених збільшилася до 14 осіб. Також розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Одна людина ампутована нижні кінцівки

Раніше Олег Кіпер повідомляв, що семеро людей отримали поранення, а одному чоловіку ампутували нижні кінцівки. Лікарі надають йому допомогу.

Удари балістичних ракет

«Сьогодні в період з 18:00 до 18:30 Одеська область вдруге зазнала ударів балістичних ракет, попередньо – «Іскандер-М», – зазначив глава Одеської ОВА.

Також в Одеському районі пошкоджено транспортну інфраструктуру та вантажівки, що були поруч. На місці ударів працюють всі відповідні служби.

Тероризм окупантів у Одесі

Російські окупанти цілий день тероризують Одесу, обстрілюючи ракетами. На світанку окупанти вдарили по об'єктах критичної і транспортно-логістичної інфраструктури. Також в результаті атаки пошкоджено енергетичний об'єкт, приватний будинок і кілька автівок.

Повний звіт про військові дії

У ніч на 10 квітня загарбники вдарили ракетами різних типів та ударними БпЛА типу Shahed. Ворог атакував ударними БпЛА типу Shahed-131/136, крилатими ракетами «Іскандер-К» та балістичною ракетою «Іскандер-М» з окупованого Криму. Удар відбивали зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та мобільні вогневі групи Сил оборони України.

777-та доба війни Росії проти України

Триває 777-та доба повномасштабної війни Росії проти України. За добу російські загарбники здійснили 47 бойових зіткнень, шість ракетних та 65 авіаційних ударів, а також 61 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.