Ракетний удар по Полтавщині: влада повідомила деталі

Російські загарбники атакували Полтавську область і спричинили влучання в ракетному обстрілі

У ніч на 16 лютого, ракети, запущені російськими загарбниками, атакували Полтавську область. Найбільше постраждав Миргородський район, де відбулося влучання на відкритій території. Про це повідомив голова Полтавської обласної військово-цивільної адміністрації Філіп Пронін.

«Чергова ракетна атака на Миргородський район. Вночі було влучання на відкритій території. На щастя, немає постраждалих та жертв», - написав Пронін.

Голова обласної військово-цивільної адміністрації також зазначив, що протягом доби у Полтавській області шість разів оголошувалась повітряна тривога, яка тривала майже чотири години.

Раніше, вночі на 16 лютого, у Миргородському районі Полтавської області стався вибух. Цьому передувала повітряна тривога, оголошена у регіоні через загрозу ворожих ракетних ударів.

Раніше командування Повітряних сил Збройних сил України зафіксувало рух ворожих ракет у напрямку Миргорода.

Також було повідомлено, що 15 лютого під час масованої ракетної атаки російські загарбники атакували Полтавську область, внаслідок чого стався вибух і пожежа в складському приміщенні площею 100 кв. м.

723-тя доба війни Росії проти України

Продовжується 723-тя доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 95 зіткнень між силами противника. Ворог завдав 34 ракетних і 85 авіаційних ударів, здійснив 114 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах. В результаті російських терористичних атак сталися людські жертви та поранені серед місцевого населення. Багатоповерхові та приватні будинки, навчальні заклади і об'єкти критичної інфраструктури зазнали руйнувань і пошкоджень.