Ракетний удар по Запоріжжю: кількість загиблих зросла (оновлено)

Внаслідок російського обстрілу Запоріжжя пошкоджено цивільну інфраструктуру міста та є загиблі, постраждалі.

Атака РФ призвела до загибелі трьох людей. 19 осіб отримали поранення, з яких четверо перебувають у важкому стані.

За словами Івана Федорова, окупанти вдарили по місту п’ятьма ракетами протягом двох годин. У результаті були пошкоджені три багатоповерхівки та десять будинків приватного сектору.

На початку атаки було здійснено два ракетні удари, а після прибуття рятувальників окупанти знову обстрілювали цю ж саму область. Двоє журналістів також отримали поранення внаслідок ракетних обстрілів.

«Росіяни вбили двох мирних людей - жінку і чоловіка. За попередніми даними внаслідок російської атаки по Запоріжжю поранені шість людей. 9-річний хлопчик та його 36-річна мама, юнаки 20-ти і 22-х років - у середньому стані тяжкості. 55-річна жінка та 51-річний чоловік перебувають у важкому стані. Усі перебувають у лікарні, де їм надають необхідну допомогу» - зазначив Федоров.

Також, за словами секретаря міської ради Анатолія Куртєва, в результаті атаки РФ постраждали три багатоповерхівки, один будинок приватного сектору, гуртожиток і торговий заклад.

Нагадаємо, що уранці 5 квітня у Запоріжжі також були почуті звуки вибухів. Коротко перед цим тривожна сирена спалахнула в регіоні.

Пізніше голова ОВА Іван Федоров повідомив про постраждалих внаслідок російської атаки.

До речі, триває 772-га доба широкомасштабної збройної агресії РФ проти України. За останню добу відбулося 65 бойових зіткнень. Загалом противник здійснив 4 ракетні та 80 авіаційних ударів, здійснив 108 обстрілів реактивними системами залпового вогню по позиціях наших військ і населених пунктах.