Ракетний удар росіян по Полтаві: кількість загиблих зросла до 51

Ракетна атака в Полтаві: 51 жертва
Ракетна атака в Полтаві: 51 жертва

У наслідок ракетного удару російських військ по Полтаві загинули 49 осіб і поранені 219, повідомив речник Міноборони Дмитро Лазуткін.

Перша леді України Олена Зеленська висловила свої співчуття рідним загиблих і постраждалих. Вона написала у своєму пості у соцмережі, що це приголомшлива трагедія для всієї України. Зеленська також зазначила, що Росія забирає життя українців.

ОНОВЛЕНО. За новими даними першої леді, внаслідок ракетного удару загинули 49 осіб, а 219 отримали травми. Влада проводить пошуково-рятувальні роботи.

ОНОВЛЕНО 0 19:23. Загальна кількість загиблих внаслідок атаки Російської Федерації по Полтаві становить 51 особу, більше 200 людей поранено. Про це повідомили з Офісу генерального прокурора. Також розпочато досудове розслідування.

Наразі відомо, що російські війська виконали ракетний удар по навчальному закладу в Полтаві, під завалами опинились багато людей. Було врятовано 25 осіб, а 11 з них було деблоковано. Ліквідація наслідків атаки продовжується. Удар супроводжувався потужними стовпами диму, а також пошкодженнями житлових будинків у місті. Оперативний штаб займається ліквідацією наслідків атаки і просить кроводарів.

Читайте також