Рятувальник і поліцейський потрапили під ворожий удар у Харкові (фото)

Російські безпілотники атакували Харків

У ніч на 23 березня російські загарбники здійснили напад на Харків. У результаті атаки постраждали рятувальник і поліцейський. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

Опівночі будівля в Харкові загорілася унаслідок удару безпілотників. Площа пожежі становила 150 кв.м.

“Підрозділи ДСНС та Нацполіції негайно прибули на місце події. Під час роботи рятувальників та правоохоронців ворог здійснив повторний удар безпілотником”, - повідомили рятувальники.

Внаслідок другої атаки постраждали співробітник ДСНС та Нацполіції, а також пошкоджено два службові автомобілі.

За словами глави Харківської ОВА Олега Синєгубова, один з безпілотників прилетів до комунальної установи, де виникла пожежа. У результаті повторного удару безпілотником, поранений також став 19-річний громадянин, який проживав у сусідньому приватному будинку.

Нагадаємо, що внаслідок ворожого нападу на Запоріжжя, який стався у ніч на 22 березня, загинули троє людей, включаючи дитину.

Російські окупанти продовжують атакувати Україну. За останню добу було зафіксовано 88 ракетних та 143 авіаційних удари, а також проведено 92 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ і населених пунктах. Ці терористичні атаки призвели до жертв серед мирного населення.