Рятувальники дістали тіла трьох потопельників із річки Тиса

В річці Тиса знайдено тіла трьох потопельників, один з яких був 20-річним хлопцем. Про це повідомляє пресслужба Держприкордонслужби.

«З Тиси дістали тіла трьох потопельників», - повідомили у ДПСУ.

Зазначається, що рибалка з місцевості повідомив прикордонникам про жахливу знахідку в річці. На місце випадку були викликані рятувальники і поліція. Один із загиблих був жителем Івано-Франківської області.

Під час спілкування з колегами від МВС прикордонникам стало відомо про те, що були знайдені тіла ще двох чоловіків. Один з них мав всього 20 років.

«Будь ласка, не ризикуйте своїм життям! Незважаючи на зниження рівня води, річка залишається небезпечною», - підкреслили у відомстві.

По здоль узбережжя річки Тиса на кордоні з Румунією було встановлено загородження з колючої дроту.

Нагадаємо, що співробітники прикордонної служби України врятували чоловіка, який намагався перетнути кордон через річку Тиса.

За інформацією, під час патрулювання українсько-румунського кордону прикордонники помітили незнайомого чоловіка. Йому було наказано зупинитися, проте він не виконав вказівку, а замість цього стрибнув у річку. Проте декілька хвилин пізніше він закликав на допомогу.

Після рятування ухилянта з'ясувалося, що він незаконно перетнув кордон, заплативши $2,5 тис. Протягом подальшого спостереження за річкою прикордонники виявили ще одну людину, яка потонула. Група оперативного реагування була негайно вислана на врятунок, оскільки потерпілої особи не вдалося знайти. ДПСУ повідомляє, що пошуки продовжуються.