Рятувальники уточнили дані про загиблих у Львові: серед жертв – одна дитина

Картинка рятувальників у Львові
Картинка рятувальників у Львові

Загинула одна дитина внаслідок ракетного удару у Львові

Одна дитина загинула після російського ракетного удару у Львові, повідомив речник ДСНС Олександр Хорунжий. За його словами, пошуково-рятувальні роботи у Львові завершено. Раніше вважалося, що загинуло троє дітей, але за уточненими даними, загинула лише одна.

За словами Хорунжого, було проведено пошуково-рятувальні операції залученою до 150 рятувальниками і 38 одиницями рятувальної техніки. Гасіння пожеж було проведено успішно і ліквідовано. За даними ДСНС, 12 людей було врятовано, але семеро загинули. Одна з жертв - семирічна дівчинка Емілія. Іншим двом загиблим вже виповнилося 18 років.

Російський ракетний удар по Львову стався на ранку 4 вересня. Внаслідок атаки було повідомлено про сімох загиблих, включаючи дітей, 64 постраждалих і 12 врятованих.

Удар по Львову призвів до пошкодження трьох шкіл і центру творчості. Окрім цього, обласний Центр спортивної медицини і реабілітації на вулиці Коновальця також постраждав. Ударні хвилі призвели до пошкоджень більше 70 вікон, руйнування рам і стель у шести кабінетах. Також храм ПЦУ святого Юрія Переможця на вулиці Чернівецькій був пошкоджений.

Внаслідок російської ракетної атаки у Львові оголосили 5 вересня днем жалоби за загиблими.

Читайте також