Рятувальники завершили пошукову операцію в Покровському районі

Рятувальники завершили пошукові роботи на місці ракетних ударів в Покровську та Рівному Покровського району

Вечірнього 8 січня рятувальники закінчили роботи на місцях ракетних ударів в місті Покровськ та селі Рівне Покровського району Донецької області. Про це повідомляють глава МВС Ігор Клименко та голова Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін.

У повідомленні зазначено, що загиблих шукали собаками, натренованими на виявлення останків, а слідчі оглядали знайдені фрагменти тіл, а криміналісти проводили ідентифікацію та збирали біологічні зразки.

За інформацією МВС, наразі вдалося ідентифікувати п'ятьох загиблих осіб, серед яких трьох загиблих з села Рівне, а саме трирічну дівчинку, її батька та матір, а також 34-річного чоловіка та 37-річну жінку з Покровська. Крім того, криміналісти продовжують ідентифікувати фрагменти тіл.

Відомо, що загинули 11 осіб цілими родинами внаслідок російського удару. На місці трагедії знайдено понад 100 фрагментів людських тіл. За попередньою інформацією, кількість жертв та поранених незмінна, а остаточні цифри будуть встановлені після експертизи.

Нагадаємо, що ніч проти 6 січня російські загарбники нанесли два удари по Покровському району Донецької області за допомогою ракет С-300. Загалом було загублено 11 людей, серед яких 5 дітей, а також поранено 8 осіб.