Ребров поділився очікуваннями перед грою з Північною Македонією у відборі на Євро-2024

Збірна України з футболу на матч проти команди Північної Македонії у відбірковому турнірі на Євро-2024 вийде на поле в повному складі, незважаючи на травми окремих гравців.

Один з таких травмованих гравців - Сергій Кривцов, який не буде включений до складу на цей матч через своє пошкодження. Це було оголошено головним тренером національної команди Сергієм Ребровим на пресконференції перед грою.

Однак, Денис Попов повернувся до загальної групи і буде тренуватися. За словами тренера, інші гравці готові до матчу з македонською командою.

"Я впевнений, що завтра ми вийдемо на поле найсильнішим складом, незважаючи на травми окремих гравців. Схожі проблеми є і у збірної Північної Македонії. Ми будемо в однакових умовах", - сказав Ребров.

Він додав, що вони проаналізували хід попередньої гри з Північною Македонією. Це був перший матч кваліфікації для української команди, і, як зазначив Ребров, перші матчі завжди не прості.

Україна в даний момент займає третє місце в турнірній таблиці групи С, з семи набраними очками. Лідери групи - Англія (13 очок) та Італія (7 очок). Північна Македонія також має сім набраних очок, проте її розташування - четверте місце.

На запитання журналістів про свої перші думки про турнірну ситуацію у групі, Ребров сказав, що він "взагалі не дивився" на неї.

"Я взагалі не розглядав турнірну ситуацію. Наразі у нашій команди сім очок. Я завжди казав, що ми повинні концентруватися на кожній грі. Зараз у нас матч з Північною Македонією. Не потрібно думати про майбутнє. Ми повинні зробити все можливе, щоб здобути важливі три очки і рухатися далі", - підкреслив тренер.

Україна зустрінеться з Північною Македонією та Мальтою у кваліфікації Євро-2024 14 та 17 жовтня відповідно.

Збір команди Сергія Реброва розпочнеться 8 жовтня в Празі, де відбудеться поєдинок з македонською командою.

Українська збірна зазнала поразки від італійської команди з рахунком 1:2 на виїзді в Мілані у своїй другій грі кваліфікації Євро-2024 12 вересня.