"Резерв+" запустив сервіс рекрутингу з 4 000+ вакансій для Сил оборони України

Рекрутинг: 4 000+ вакансій для Сил оборони України
Рекрутинг: 4 000+ вакансій для Сил оборони України

У застосунку "Резерв+" з'явився новий сервіс рекрутингу, який дозволяє знайти понад 4 000 відкритих посад у Збройних Силах України. Ця можливість стала доступною завдяки співпраці з компанією Lobby X.

Сервіс був розроблений з метою надання користувачам допомоги в пошуку посад, які найкраще відповідають їхнім навичкам та уподобанням. Про це повідомляє Міністерство оборони.

Для знаходження вакансії потрібно пройти короткий тест, в якому треба вказати, наприклад, наявність військової освіти або сферу, в якій громадянин має найбільший досвід.

"На основі цієї інформації та обраних навичок система за принципом 'зі своїми знаннями — на своєму місці' індивідуально підбере варіанти, що підійдуть найкраще", — розповіла представниця Міноборони Черногоренко.

Сам застосунок містить докладний опис кожної вакансії, включаючи інформацію про бригади, їхнє командування, досягнення та згадки у ЗМІ.

Нагадаємо, Міноборони вже прокоментувало повідомлення в застосунку "Резерв+" про "відстрочки до завершення мобілізації".

Читайте також