РФ атакувала пожежну частину на Харківщині (фото)

Внаслідок атаки РФ загорілася пожежна частина
Внаслідок атаки РФ загорілася пожежна частина

Росія завдала удару по пожежній частині у селі Липці на Харківщині

Росія атакувала пожежну частину у прифронтовому селі Липці на Харківщині, в результаті чого виникла пожежа. Інформацію про це повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

«У результаті нічого обстрілу пошкоджено будівлю пожежного депо у прифронтовому селі Липці Харківської області. Особовий склад не постраждав, техніку не пошкоджено», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що це вже другий раз, коли будівлю пожежної частини зруйнували окупанти. Перший раз це сталося у 2022 році. Після деокупації села Липці будівлю повністю відновили і пожежний підрозділ ДСНС став на бойове чергування.

Нагадаємо, що вночі на 12 червня Росія атакувала Київщину ракетами та безпілотниками, в результаті чого в одному з районів сталася пожежа на промисловому об'єкті. Також 12 червня Росія атакувала Дніпропетровщину безпілотниками, унаслідок чого постраждали троє людей, серед них дитина.

Наразі триває 840-й день повномасштабної війни. Ворог завдав три ракетних удари та 55 авіаційних ударів, використавши також більше 2800 обстрілів позицій наших військ та населених пунктів різної зброї.

Читайте також