РФ вдарила по готелю у Краматорську: поранені журналісти, серед них – іноземці (фото)

Поранені журналісти у готелі у Краматорську
Поранені журналісти у готелі у Краматорську

У ніч на 25 серпня російські загарбники атакували Краматорськ. В результаті постраждали троє журналістів: громадяни України, США і Великої Британії. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«Черговою мішенню в місті став готель - наразі відомо про двох поранених, ще одна людина перебуває під завалами. Усі троє постраждалих - журналісти, громадяни України, США та Великої Британії», - заявив очільник області.

Також був пошкоджений багатоповерховий будинок неподалік від готелю.

За словами Філашкіна, на місці обстрілу працюють органи влади, поліція та рятувальники. Проводиться розбір завалів і рятувальна операція.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілу Харкова минулої ночі постраждали шестеро людей. Влучання сталися в Слобідському районі міста.

Також ворог вдарив по приватному сектору у Чугуєві. Серед постраждалих - чотирирічна дитина. У неї спостерігається гостра реакція на стрес, але госпіталізація не знадобилася. Ще дві жінки отримали допомогу на місці.

Крім того, увечері 24 серпня російські війська здійснили авіаційно-ракетний удар по приватному сектору міста Суми. Унаслідок двох влучань постраждали семеро людей, двоє з них перебувають у важкому стані.

Читайте також