РФ вдарила по селу Вовчанської громади: поранено начальника військової адміністрації

Село Вовчанської громади: постраждав начальник військової адміністрації
Село Вовчанської громади: постраждав начальник військової адміністрації

Російські військові обстріляли село Вовчанської громади

Загарбники з Росії атакували село Вовчанської громади, використовуючи касетні боєприпаси. В результаті нападу постраждали п'ятеро людей. Про це повідомив Олег Синєгубов, очільник Харківської ОВА.

За його словами, окупанти поранили начальника Вовчанської міської військової адміністрації, двох медиків та двох водіїв.

«Посеред білого дня, коли від обстрілів рятуються десятки людей, працюють волонтери та цивільні екстрені служби», - зазначив Синєгубов.

Раніше міністр Клименко повідомив, що окупанти утримують заручників і розстрілюють місцевих жителів на півночі Вовчанська.

Також була інформація про те, що сили оборони виявляють місця скупчення ворога і знищують його на Харківському напрямку, не дозволяючи росіянам закріпитись у північній частині Вовчанська.

За даними аналітиків Інституту вивчення війни, темп наступальних операцій російських військ на півночі Харківської області продовжує знижуватись. Ворожі сили зуміли просунутись у глиб регіону на відстань не більш як вісім кілометрів від державного кордону.

Читайте також